top of page
Etsi

Windows 11 on aivan surkea


Lyhyesti sanottuna Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä Windows 11 on erittäin huono. Vanhoja ominaisuuksia on poistettu ja lisää turhia ominaisuuksia on lisätty etenkin sellaisia ominaisuuksia, joita kukaan ei tule ikinä käyttää onneksi ne saa asetuksista piilotettua.


Monet tietokoneen asetukset ovat vaihtaneet paikkaa ja useita ominaisuuksia on piilotettu, joten vanhan käyttäjän pitää oppia käyttämään tätä uutta käyttöjärjestelmää perusteellisesti. Jos tietokoneessa on paljon sovelluksia ne ovat hukassa pitkän listan takana tai sitten pitää ymmärtää miten etsiä niitä kyseistä sovelluksia hakemalla, tämä voi olla haasteellista isoissa organisaatioissa, joissa on paljon heidän omia ohjelmia tai sovelluksia, joilla on erikoisia nimiä.


Itse todennäköisesti siirryn vasta sitten Windows 11 kun siihen on pakko vuoden 2025 jälkeen. Mainittakoon että itse omistan vain yhden tietokoneen, johon voi asentaa Windows 11, koska se vaatii melko uusia tietokoneen osia toimiakseen esimerkiksi sen TMP 2.0 sirun.




67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page