top of page
Etsi

Toinen päivä Kokoomuksen puoluekokouksessa Seinäjoella

Ensimmäinen päivä meni nopeasti ohitse. Kokousta seurataan etänä Seinäjoella, jossa voi pitää myös puheita, joka lähetetään livenä Porin kokoukseen ja muihin etäpisteille.


Puoluekokouksessa pidettiin paljon puheita, mutta enimmäkseen ensimmäinen päivä meni aloitteiden hyväksymistä äänestykseen tai niiden muutosesityksien tekemisessä, illalla verkostoiduttiin muiden kokoomuslaisten kanssa Seinäjoen keskustassa.


Toinen päivä alkoi alkuseremonioilla juhlallisuuksilla. Tämän jälkeen päivä jatkui aloitteiden hyväksymisellä äänestykseen ja muutosesityksillä. Moni kokousedustaja esitti muutoksia tavoiteohjelmaan. Verkkopohjaista äänestämistä testattiin mutta ilmeisesti se ei oikein toiminut 30% ääniä ehdittiin jättää noin 10minuutissa, eli mikäli ohjelma ei toimi huomenna äänestetään perinteisesti lippuäänestyksellä puoluekokouksen aloitteet.

Petteri Orpo valittiin jatkokaudelle ilman vastustusta Kokoomus puolueen puheenjohtajaksi.

Tänään pääsen pohtimaan ketä äänestän huomenna kokoomuksen varapuheenjohtajiksi ainakin Elina Lepomäkeä ja Antti Häkkästä nämä on ainakin varmoja valintoja omalta osaltani. Nyt pitäisi keksiä kuka on kolmas varapuheenjohtaja, jota äänestää.

Eniten debattia aiheutti aloitteet Kannabiksen dekriminalisointi, turpeen kieltäminen 2030 mennessä,


Kuva palaveri Keski-suomen Kokoomuslaisten kesken.


Kuva puoluekokouksesta Seinäjoelta 4.9.2020

Kuvassa Topi-veli Arpiainen

Kokoomus Puoluekokous Seinäjoki Topi-veli Arpiainen
Kokoomus Puoluekokous Seinäjoki Topi-veli Arpiainen

15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page